Behandlingstilbud

Øreakupunktur

Den kinesiske øreakupunkturen setter punktene inn i meridianteorien. Ørepunktene er nervereflekspunkter. Når et ørepunkt blir påvirke sendes impulser fra nervene i øret inn til hjernen. Hjernen videreformidler deretter impulsene til organene og dette på sin side influerer kanalene som er forbundet med vedkommende organ.

Ørepunktene behandles med akupunkturnåler eller stålkuler som kan være like effektive som nåler og fine å bruke ved behandling av barn.

Ørelys

Ørelys er en gammel indiansk behandlingsform som de senere år har kommet til Norge. Behandlingen påvirker trommehinnen, mellomøret og øretrompeten og er god for stress, iritasjon i bihulene, svimmelhet, øresus, fjerner ørevoks m.m.

Behandling: Pasienten ligger avslappet på behandlingsbenken, ørelyset plasseres i øret og tennes på. Lyset brenner med en svak susing og en behagelig varme som virker beroligende . Det skapes et lett vakum som får avfallstoffer til å løsne og løftes med røken opp i enden av røret.

Lyset brennes 2/3 ned og slukkes deretter med vann. Begge ørene behandles. Personer med dren i øret eller perforert trommehinne skal ikke ha behandling med ørelys.

En behandling av begge ørene varer ca.30 minutter.

© 2002-2009 Lunheimklinikken
Lunheimveien 10, 6416 Molde Tlf 938 80 408| Email post@lunheim.no
Utviklet av Charlott Knutsen.